Coaching voor ouders

Coaching is een veelgebruikte term. Coaching wordt steeds vaker laagdrempelig ingezet als tankstation in verschillende leefgebieden. Ik wil graag een steun in de rug bieden als het om je leven als vader of moeder gaat. Niet omdat je leven een grote puinhoop is, maar omdat je je leven mooi en inspirerend wilt houden.

 

Vanaf het moment dat er een kindje op komst is, komt er ontzettend veel op je af. Daarna wordt dat niet minder. De opvoedingsadviezen komen op je af [worden je om de oren geslagen], of je nu wilt of niet. Maar wat doe je met al die adviezen? Welke keuzes wil jij maken? Wie ben jij, als opvoeder?

Graag wil ik je begeleiden op weg naar de juiste frequentie, waarin je jezelf kan zijn in alle drukte van de dag, in alle keuzes die je maakt. Zodat je jezelf niet hoeft te verliezen.

 

 Concreet:

  • Een kennismakingsgesprek is gratis.
  • Een coachingsbijeenkomst duurt een uur.
  • Je bepaalt zelf hoeveel bijeenkomsten je traject duurt.
  • Een bijeenkomst kost 70 euro incl. BTW.
  • De bijeenkomst vindt plaats waar jij je prettig voelt. Zo kan dit bij mij thuis, bij jou thuis of we maken een wandeling van een uur.

 

 

Nieuw: groepscoaching voor ouders

 

 

Doel van deze coaching: door middel van coachingsgesprekken leren van jezelf en van elkaar, om als ouder jezelf te vinden en dicht bij jezelf te blijven.

 

Vaak kom ik tegen dat ouders de behoefte hebben om met elkaar te delen in hun ervaringen. Door te delen en te luisteren naar de bevindingen en vragen van de ander, kun je op een andere manier naar jezelf kijken.

Door groepssessies trekken we het delen naar hoger plan. Het blijft niet bij koffie drinken en praten, maar delen met elkaar door middel van begeleide gesprekken en coachingsopdrachten.

 

Praktisch:

kleine groepen van max. 4 ouders

6 bijeenkomsten van 19.30 - 21.30 en een terugkomavond

kosten: 150 euro (25 euro per sessie, terugkomavond gratis)

Locatie: Utrecht, Lunetten. (Bij voldoende inschrijvingen in een andere wijk, passen we de locatie aan waar mogelijk.)

 

Data:

maandag 16 januari

maandag 30 januari

maandag 13 februari

maandag 27 februari

maandag 13 maart

maandag 27 maart

terugkomavond in april/mei; deze plannen we t.z.t. met elkaar.