Wie ben ik

Ik ben Carola Roosjen, 36 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters in de leeftijd van twee en vijf jaar. Ik heb jarenlang gewerkt binnen de jeugdhulpverlening en kinderopvang. 

 

Ik kwam op een punt in mijn leven, waarop ik tot de volgende gedachtegang kwam. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen en hun ouders, heb supervisie- en coachingservaring en heb net de eerste intensieve jaren als moeder achter de rug; hoe kan ik dit met elkaar verenigen en als kracht inzetten? Het antwoord is eenvoudig omgezet in een doel. Ik wil andere ouders begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf, binnen de turbulente periode waar zij zich in bevinden.

 

Daarnaast vind ik het prachtig om mijn professionele ervaring in te zetten door middel van supervisie. Wanneer je met mensen werkt, is het van essentieel belang dat je met bezieling kunt werken, is mijn mening. En ik weet dat het een regelmatig terugkerende zoektocht naar jezelf is, als professional. 

 

Mijn wortel als professional liggen in de hulpverlening. Mijn ervaring als jeugdhulpverlener heeft mij gevormd en geeft karakter aan mijn coachingsstijl. Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat er alleen een echte ontmoeting kan plaatsvinden wanneer beide kanten zich openstellen. Als coach kan ik een eerlijke en kwetsbare kant van mezelf laten zien, zodat de gecoachte weet wie er in de andere stoel zit.

 

Ik houd van eenvoud, niet van teveel opsmuk. Ik ben idealistisch ingesteld, maar sta graag met beide benen op de grond. Een nuchtere idealist, zoiets. 

 

Ik ben lid van LVSC, de beroepsvereniging voor supervisoren en coaches en sta geregistreerd onder nummer S13096.